Vill du bli uppringd?
 
 
 

Rutavdrag 50% - ges för reparation, installation och underhåll av datorer, läsplattor, spelkonsoler, tv-apparater, smarta telefoner osv. För mer info klicka här

Rådgivning

Att välja en ny dator är inte lätt, vi går igenom vilka behov du har för att du ska kunna välja rätt dator eller surfplatta. Efter inköpet konfigurerar vi tillsammans datorn efter dina behov och önskemål.

Målet är att du ska känna dig trygg med ditt inköp och att du känner att du har valt en solid dator till dina behov. Som ett exemple en del av mina kunder är seniorer som uppskattar en färdigkonfigurerad dator med t.ex ljusstarkare skärm, större typsnitt och ikoner i operativsystemet. En annan favorit är en färdigkonfigurerad dator med Skype och webkamera för att kunna hålla kontakten med sina nära och kära. Molntjänster börjar också bli mer populära och tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passsar just dig.

Tveka inte att höra av dig om du har speciella behov och kanske inte klarar av använda mus och tangentbord. Det finns alternativ bl.a röststyrning och istället för mus kan du använda speciella tangentbord.

Frågor?